Mostarskim mažoretkinjama uz prigodan program dodijeljene medalje i pehar

Mostarske mažoretkinje su u utorak navečer ispred Hrvatskog doma HD Kosače priredile prigodan program kojim su zatvorile ovogodišnju plesnu sezonu i na kojoj su im uručene osvojene medalje sa ovogodišnjeg 3. Nacionalnog prvenstva mažoretkinja koje se 30.05.2021.godine pod posebnim uvjetima održalo u Mostaru.

Svečanost dodjele pehara i medalja živućih simbola grada na Neretvi, kako često znaju zvati naše Mostarske mažoretkinje, smo odlučili izvesti pred našom publikom koja nije imala prilike vidjeti koreografije sa ovog prvenstva.

Naše Mostarske mažoretkinje još su jednom pokazale svoju izvrsnost i dokazale da se nalaze na samom vrhu mažoret plesa u našoj državi

Podsjetimo, na spomenutom prvenstvu Mostarske mažoretkinje u katogoriji seniorki su osvojile zlatnu medalju u kategoriji  pompon i srebnu medalju u kategoriji štap, kadetkinje su u kategoriji pompona osvojile srebnu medalju dok su nam naše neformacije osvojile srebno u kategoriji solo senior pompon (Karla Mandić), broncu u kategoriji solo senior štap (Petra Zelenika) te brončanu medalju u kategoriji duo senior pompon (Ira Hot i Veronika Perić).

Inače, Mostarske mažoretkinje su u prošloj godini proslavile svoj 25.rođendan kluba no kako je godina iza nas bila u znaku pandemije veliko slavlje je moralo izostati . 

Unatoč svemu naše mažoretkinje su ostale jednako snažne, marljivo radile a ove medalje su upravo odraz kvalitete rada na što smo mi kao klub izuzetno ponosni a ovim programom smo ujedno i simbolično obilježile 26. godinu postojanja. 

Pubika je imala priliku vidjeti sve koreografije i uživati u njihovim izvedbama, a na koncu programa medalje i pehare im je dodjelila predsjednica Nacionalnog mažoret saveza Alisa Cvitanović.
    
U programu su se uz natjecateljske timove predstavile i nenatjecateljske kategorije Mostarskih mažoretkinja sa svojm podmlatkom za kojeg vjerujemo da će u budućnosti nastaviti osvajati odličja kao i sve dosadašnje generacije ovog prekrasnog kulturno -sportskog kluba na Neretvi, navodi se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.