Mostarski studenti biraju svoje predstavnike

Izbori za predstavnike godina, zamjenika predstavnika te predsjednika Studentskoga zbora fakulteta Sveučilišta u Mostaru održat će se 16. studenoga 2016. godine.

Studenti koji se žele kandidirati za gore navedene predstavničke funkcije, dužni su u uredu Studentskog zbora preuzeti prijavni obrazac te na njemu ispuniti listu s oznakom za kandidaturu za predstavnika godine ili zamjenika godine, te ukoliko se žele kandidirati za predsjednika Studentskoga zbora fakulteta, naknadno naglasiti u prijavi kandidacijskog obrasca.

Također, prijavni obrazac mora sadržavati i najmanje 1% potpisa studenata godine za koju se kandidat prijavljuje.

Prijave se primaju najkasnije do petka, 11. studenoga do 12 sati, a prijavni obrazac možete preuzeti u uredu Studentskog zbora u kampusu Sveučilišta radnim danom od 9 do 13 sati.

Datum izbora je 16. studenoga, a glasovanje će trajati od 9 do 13 sati. Nakon izbora za predstavnike po fakultetima izabrani predsjednici i dopredsjednici svake podružnice biraju predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Za dodatne informacije o studentskim izborima možete se obratiti u ured Studentskog zbora svakog radnog dana u vremenu od 9-13 sati (preko puta Filozofskog fakulteta).

Iz studentskog zbora pozivaju sve studente Sveučilišta u Mostaru da se aktiviraju i kandidiraju na predstojećim studentskim izborima, kao i da izađu na izbore i podrže nekog od kandidata.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.