Kardinal Bozanić primio Dragana Čovića

Josip Bozanić i Dragan Čović

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić primio je u ponedjeljak, 7. studenog 2016. godine u Nadbiskupskom dvoru dr. Dragana Čovića, člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda.

Kardinal Bozanić i dr. Čović u srdačnom su razgovoru razmotrili mnoga pitanja koja su vezana uz stanje Hrvata u Bosni i Hercegovini.

(www.jabuka.tv)


9 komentara

  • Jugosloven kako je se izjašnjavao do 90,i potpisivao, od jednom se preobratio, sada bi u crkvu, stizu grijesi na naplatu, neces ni ti dugo ovim tempom,,,,,,,,,,

  • Stvarno ako Boga ima onda bi trebao dati barem neki znak tko je bezbožnik..Sad će komentari tko si ti da sudiš bla bla.Najbolje je onda bit pogrda,lupež,premazan svim i svačim,živit suprotno onome što vjera govori i propovjeda ,što su nas učile naše bake i majke i onda odjednom,pik pozor,sad,od sad sam ja preobraćenik..Ma Boga se ne može prevarit ali zato vjernici vide sve .Pogledajte okolo,EU,svijet..šta je ostalo od naše vjere,upravo zbog ovakvih.A i crkvenjaci bi trebali malo pripazit s kim šuruju.

  • Bozanić polupao malo lončiće,primio kumunjaru i yugoćiriličara,a kažu da će veliki vođa kad se vrati primiti Kurca,mlađahnog Austrijskog ministra vanjskih poslova,samo nije sigurno hoce li Kurca primiti u Mostaru ili će ga primiti u Sarajevu kako mu dolikuje,ostaje nam da vidimo…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.