Mostarske mažoretkinje ugostile mažoretkinje i Limenu glazbu Vrbovec

Mostarske mažoretkinje proteklog su vikenda ugostile Limenu glazbu i mažoretkinje Vrbovca.

Projekt je imao za cilj razmjenu iskustava, jačanje kulture mažoret plesa, ali i promociju gradova, kulture življenja i jačanje turizma kroz ples i glazbu.

Limena glazba i mažoretkinje Vrbovec u Mostar su doputovale s ukupno 50 svojih članova i tijekom dva dana imale su priliku doživjeti Mostar na najljepši mogući način –kroz ples, glazbu i ugodno druženje.

Službeni dio programa započeo je u subotu u poslijepodnevnim satima kada su Mostarske mažoretkinje i gosti prodefilirali ulicama grada, a svoj program nastavile su ispred Hrvatskog doma “Herceg Stjepan Kosača”, gdje su održale prigodan program i prezentirale svoje plesno umijeće uz zvuke glazbe gostiju.

Sljedećeg dana gosti su kroz neformalno druženje s domaćinima imale i turistički obilazak grada, a mažoretkinje su kroz igru i ples razmijenile iskustva sa svojim kolegicama pa je cijeli program imao i edukativni karakter.

Inače, u društvo Mostarske mažoretkinje trenutno traju upisi za nove članove.

Svi oni koji se žele priključiti Mostarskim mažoretkinjama mogu se javiti na kontakt: 063/316-529, kao i na Facebook stranicu Mostarske mažoretkinje.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.