Mostarska nekultura dosegnula novu razinu

Mostarska nekulturna dosegnula je novu razinu. Pred smeća kojeg redovito viđamo po mostarskim ulicama i koje se ne odlaže na pravi način, pojedini građani u Mostaru imaju problema sa stanarima koji hranu bacaju s balkona.

”Nakon što nas je nebrojeno puta ujutro pri dolasku na posao dočekao nečiji ručak ili večera ispred radnog praga, nakon nekoliko pokušaja razgovora s kućnim savjetom zgrade, pojedinim stanarima, lijepljenja molbi na ulazna vrata i oglasnu ploču da se ne baca hrana s balkona, a znajući da komunalna inspekcija ili tko je već zadužen za ovakve stvari neće ništa uraditi po tom pitanju, primorani smo reagirati na bacanje hrane s balkona”, stoji u dopisu ogorčenih radnika čije radno mjesto se nalazi u zgradi u Ulici dr. Ante Starčevića.

”Naime, nakon što nas svakodnevno ispred radnih vrata u dvorištu zgrade u Ulici dr. Ante Starčevića br. 36 u Mostaru dočeka kruh, tjestenina, razne vrste sezonske salate (luk, rajčica, paprika…), razna kuhana jela itd. napravili smo obavijest za one koji bacaju hranu sa tekstom: Na pažnju za one koji bacaju hranu sa balkona nabavite koke i svinje pa držite u stanu, svakako ste ista stoka, pa nećete trebati bacati hranu u dvorište!”, poručuju ogorčeni radnici.

(Bljesak.info)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.