Mostarska glumica: Preživjela sam prijetnje i ucjene

Prije devet godina glumica Ornela Vištica s plesnim partnerom Markom Hercegom u finalu “Plesa sa zvijezdama” borila se za pobjedu.

Pobjeda joj je izmakla i u finalu je 2013. godine pobijedio njezin kolega Mislav Čavajda i njegova plesna partnerica Petra Jeričević.

U objavi na Facebooku Ornela je ispričala kako je bila tužna kada nije mogla sudjelovati kada su je prvi put pozvali u ovoj show koji se godinama emitirao na HRT-u, a sada je to projekt Nove TV.

Ples sa zvijezdama jedan je od meni najdražih projekata…. Kad bih barem mogla opisati tugu zbog koje nisam mogla plesati prvu godinu kad sam bila pozvana u projekt; jer su se igre velikih prelomile na meni te godine.

Valjda bi se jezero od tuge moglo tada napraviti… Moji snovi o umjetnosti, o slobodi, slobodnom pokretu, ljepoti plesa, skoro su se raspali jedno jutro… Preživjela sam prijetnje, ucjene i one rečenice o uništenju moje karijere i one rečenice kako više nikada neću snimiti kadar….

Nakon nove namještaljke ja bih plesala, svako sam jutro plesala, napisala je glumica iz Mostara i dodala:

A kad su me dobri ljudi pozvali ponovno da plešem sljedeće godine moje oduševljenje je bilo ogromno. Htjela sam proći svaki ples…

Bila sam s radošću druga jer je Mislav realno bio daleko bolji plesač od mene i navijala sam za njega. Projekt je bio predivan, imala sam strogog i odličnog učitelja, plesnog prvaka, imala sam najljepše haljine, predivne kolege, strogi žiri koji me natjerao na suze radosnice zbog prvih desetki na onaj čuveni tango….Danas pratim sve u vezi plesa i navijam i gledam…

I još uvijek imam plesne cipelice, igram, snimam i radim ono sto volim. Nisam uništena. Jer je ljubav u meni pobjedila sve trulo i loše u tadašnjim “velikim” ljudima oko mene.

Plešite, plešite svoj ples svaki dan. I budite ljudi. Dostojanstveni ljudi, Jer život takve nagrađuje. Vjerujem.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.