Mostarska dizajnerica svojim kreacijama očarala na Tjednu mode u Milanu

Mostarska modna dizajerica Aida Mušinović sudjelovala je na prestižnom Tjednu mode u Milanu koji je održan krajem veljače.

Svojim kreacijama očarala je ljubitelje mode i sve one koji nešto znače u ovom svijetu.

Još uvijek sam blago pod utiscima, sve je bilo izuzetno i fantastično. Cijeli život sam radila, voljela i željela ovaj posao i došlo je sve zasluženo. Prepoznali su moj rad i moje haljine, rekla je Aida za Novu BH.

Aidine kreacije jedinstvene su i satkane sa mnogo ljubavi, a pojavljivanje na milanskom Tjednu mode otvorilo joj je nova tržišta i poslovne mogućnosti.

U BiH ima toliko potencijala, koliko god sam mogla i odsada ću se zalagati na sve načine da svijet vidi kvalitetu kod nas, istaknula je.

Cijeli fokus njene kolekcije “ABOVE” je bio na ženama iz BiH; žene koje su izuzetne i jake, pored svih poslovnih obaveza, događaja u životu i raznih stereotipa sijaju.

Surađivala je sa brojnim poznatim damama koje su prepoznale njene kreacije, a to su Alka Vuica, Ilma Karahmet i Jelena Karleuša.

2017. godine dobila je nagradu za Ženu Godine u kategoriji Moda pri “Ladies in”, a prvu modnu reviju Fashion Arena imala je u svom rodnom Mostaru 2018. godine.

Sudjelovati na jednom ovakvom događaju vrhunac je svakog dizajnera, a za Aidu i ispunjenje snova ali kako kaže najbitnija titula joj je titula majke pet kćerki koje su joj najveća podrška.

Jedini cilj u životu mi je biti zdrava, a ostalo će sve doći, zaključila je za Novu BH.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.