Mostarska aplikacija za upoznavanje “AjmoNaFuka” dostupna i na Google Playu

Mladi mostarski tim danas je omogućio skidanje aplikacije “AjmoNaFuka” s Google Play trgovine.

AjmoNaFuka” je aplikacija za upoznavanje novih osoba u vašem gradu.

Aplikacija funkcionira tako da se stavi profilna slika, odrede interesi, osobni podaci te se traže osobe slične po interesima ili osobnim preferencijama. Prijava se također može izvršiti putem Facebook-a.

Na početnom ekranu korisnik lista prikazane osobe. Nakon što vam se neka osoba svidi pošaljete joj šoljicu (izgled ikone lajka) te ako ta osoba vama isto uzvrati otvara vam se razgovor od maksimalno 5 poruka. Nakon 5 poruka jedina mogućnost je odabir mjesta i vremena kave, odnosno susreta. To ograničenje je i glavna funkcija aplikacije jer osnivači tvrde da aplikacijom žele skloniti ljude iz virtualnog svijeta te ih aktivirati da se druže uživo, prenosi Pogled.ba.

“Često se dogodi da se nakon dugog dopisivanja osobe razočaraju jedna u drugu jer uvide da nisu iste uživo i putem poruka”.

Aplikacija je vrlo zanimljiva ugostiteljskim objektima jer im omogućuje izravno plasiranje marketinških kampanja unutar iste putem notifikacija koje će dolaziti korisnicima ovisno o ciljevima kampanje. Svi ugostiteljski objekti mogu se prijaviti na https://business.ajmonafuka.com/ nakon čega će se njihov lokal naći na listi objekata u samoj aplikaciji.

Aplikaciju možete skinuti na ovom linku.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.