Mostarci pretučeni nakon utakmice Zrinjski – Željezničar

Nedžad i Irfan, dvojica Mostaraca, odlučili su u svom gradu pogledati utakmicu Zrinjski – Željezničar. Sve je bilo u redu do samoga kraja utakmice, kada su odlučili otići sa stadiona.

Pred sam kraj utakmice, zbog kiše, napuštaju tribinu i odlaze do mjesta gdje su parkirali svoj automobil.

“Možda jedno 10 m prije auta, čuo sam da je nešto udarilo, okrenuo sam se, Irfan leži na podu. Da vidim tko je, okrenuo se, mene udariše… Ne sjećam se ničega, osim da sam čuo kad je jedan rekao dajte bokser. Pustili su me tad, ja sam uspio pobjeći u Piramidu”, rekao je Nedžad Ćurić.

“Netko me udario s leđa u potiljak i pao sam naprijed i ne sjećam se više ničega osim da su me udarili dva puta u glavu i jednom u leđa”, rekao je Irfan Ćurić.

Od udarca u glavu slomljena mu je vilica i pomjerena dva zuba, prenosi Mostarski.ba.

Na ovaj događaj ništa nije upućivalo. Kažu da na utakmice ne idu često, a ovaj posjet nije bio provokacija, kako se priča, jer su utakmicu promatrali mirno, bez bilo kakvih obilježja.

“Kada smo pošli na Željinu tribinu, policija nas je vratila i rekla oni moraju biti sami, ne smije nitko biti s njima. Mi smo normalno ušli na tribinu dolje i sjeli kao i ostali ljudi. Gledali utakmicu, pratili i to je to”, rekao je Nedžad.

Kako prenosi City TV, i Nedžad i Irfan ranije su samo slušali o takvim događanjima, ali danas, kada se to dogodilo njima, osjećaju se i razočaranim i poniženim.

U policiji su za City TV izjavili samo kako je slučaj prijavljen.

(www.jabuka.tv)
7 komentara

    • Nemojte djeco molim vas, strasnocje ovo sto se dogada, pa svi smo mi necija djeca. Nikome nije zabranjene navijati za svoje klubove na utakmici. Prije par godina dogodilo se veliko zlo u Siroko Brijegu, nemojte, zar ovakve stvari treba da se dogadaju. Pa to je samo nogomet, idite na utakmice, navijajte za svoje klubove bez vrjedanja i batina, zar to treba. Ja sam majka i tri sina i dvije kcerke, zato vas molim prestanite sa nasiljem i bit ce nam svima ljepse i bolje

  • Apsolutno sam protiv nasilja ali sam i protiv laži znaci kazu neidu na utakmicu al prva pa bi oni htjeli bit sa nazescim navijacima na tribini momci nemojte lagat provaljeni ste i gotovo

    • NE čitaš…Pošli na Želju tribinu tj medju Zeljina navijače…Neko ih Mikno a posle tukno…Čuj za Želju navijat bi htjeli sred zap.mostara …E nemoze

      • Ma, ovi mi sliče na one mirne, fino odgojene, kulturne i civilizirane pripadnike sarajevskih Hordi zla (pardon – miroljubivu “djecu cvijeća”) što su se došli malo zabavljati u Široki Brijeg pa jedan “rikno”. Nisu oni ništa bili krivi, krivi Širokobriježani.Pa tako i ova dvojica. ma, mrš!!!

  • Osobno poznajem obojicu momaka,garant su normala,pa bi iskljucio bilo kakve insuacije oko njihova dolaska pod bijeli u drugoj namjeri osim sportskoj,a to sto je neko druge vjeroispovjesti nije razlog da se napada ,a napadaci sami su rekli sve o sebi,da su retardi koje treba totalno iskljuciti iz drustva,ne u ovom slucaju vec u bilo kakvom slicne vrste uz sportska natjecanja

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.