Mostarac policajcu: Vaš posao je da pišete, moj posao je da budem pijan | Jabuka.tv

Mostarac policajcu: Vaš posao je da pišete, moj posao je da budem pijan

Snimka pijanog Mostarca kojeg na ulicama grada zaustavlja policija prikazana u emisiji Slučajevi X, postala je hit u Bosni i Hercegovini.

Ekipa emisije s prometnom policijom provela je noć u Mostaru gdje su zaustavili Mostarca kojeg su priveli kako bi ga testirali na alkohol. Mladić je cijelo vrijeme tražio da mu dopuste zapaliti cigaretu, a između ostaloga, dodao je kako ne bi imao ništa protiv ni da ode u zatvor na par dana jer je to hotel A kategorije.

Nakon što je napuhao 0,79 promila, odlučio je platiti kaznu.

Slobodno pišite kaznu, to je vaš posao. Moj posao je da budem pijan za volanom, rekao je Mostarac. Pijani mladić nije imao ni prometnu ni vozačku kod sebe.

Nisam ja glup. Ja sam elokventno-inteligentna osoba, dodao je Mostarac. Policijski službenici isključili su ga iz prometa, a ukupna kazna koju je dobio iznosi 180 KM.

(www.jabuka.tv)


9 komentara

 • U VOZILO SJEDNI KAD SAM TI NAREDIO…
  ODMA… AJDE…

  Hahahaha A koja ti je osnova za tu naredbu?
  I kako mislis “pretresti” auto dok ti je putnik u njemu?

 • Kreten napuhani, smeće i šljam. Majmuna je trebalo ispendrečit da ne zna kako se zove. Auto od 20 tisuća eura a mama zaboravila stavit vozačku u torbicu prije nego je princeza pošla u kafić. Čuj moj je posao da budem pijan za volanom, samo zbog te rečenice bi trebao završit iza rešetaka do jutra. Nekome je ovo smiješno i simpatično ali ovakvi kreteni vam ubijaju djecu po cesti. Vaše dijete neće biti ništa krivo ali ako naleti na ovu budalu jedino će vam preostat da ga pokopate. Šta mislite šta će se dogoditi kad netko s autom od par tisuća maraka starim 15 godina naleti na njegov audi sa svom mogućom zaštitom i 10 zračnih jastuka? Njegov tata sigurno neće plakati nad sandukom.

  • Gospodin veliki, sta ti tu moraliziras boga ti. Maksimalno korektan tip. Nije napuhao 3 promila nego 0,79, sta je to? A kreteni napuhani i smece i sljam su policajci oko njega

 • Neznase koje gori,ko ima gore ponasanje..ova MILICIJA ili ovi papak..zasto vam poreznici daju placu.,da vas 15 zaustavi i pregledava jednog olosa..zalosno.

 • BOZE, PA ONI KRETEN DEBEL; NOGE KO U ZENSKE; CRVENE PEDERSKE TENE; DA NE PUSEM O TETOVAZI;; ASSTI KAKO ODA!! NOGICE – JEBICE!! A BOZEEE!! MOGU MISLIT IZRAZ LICA!

Komentiraj: