Mostar: Vlasnik nudi novčanu nagradu za točne informacije o krađi smilja

Oštećeni vlasnik ukradenoga smilja s Bune nudi novčanu nagradu za točnu informaciju o ukradenom bilju.

”Molim sve koji su u zadnjih nekoliko dana kupili smilje staro godinu dana da se jave jer je smilje ukradeno pa najvjerojatnije prodano. Onaj tko je kupio smilje da bi ga posadio kupio je ukradeno smilje, a s tim zna i tko je onaj tko je ukrao, s obzirom na to da mu je taj isti i prodao”, navodi vlasnik.

Ukoliko netko ima informacija o ovoj krađi može ih javiti na broj 063 061 064, prenosi Bljesak.info .

Podsjećamo, u četvrtak, 9. ožujka 2017. u PU Mostar obratio se R. T.(1959.) i prijavio da mu je s njegove parcele na Buni počupano oko 1.500 sadnica smilja.

Šteta je procijenjena je na par tisuća KM.

(www.jabuka.tv)3 komentara

  • NEMOGU DA VJERUJEM DA U 21 STOLJEĆU SE ŠLEPERI OKREĆU NA JAVNOM PUTU PRIJA NEKI DAN SAM NAIŠAO OBILAZNICOM U ŠIROKOM BRIJEGU ZAUSTAVLJEN SAOBRAĆAJ MISLIM NEDAJ BOŽE NESREĆA KAD ČEK ČEK VIDIM DA SE ŠLEPER OKREĆE NA CESTI DA BI UŠAO PRED TRGOVINU ODNOSNO SKLADIŠTE TE TRGOVINE I TO JE TRAJALO 10 TAK MINUTA NEMOGU DA VJERUJEM DA SE TO MOŽE TAKO RADITI NAPRAVE OBJEKAT BLIZU PUTA ONDA IM MAGISTRALNI PUT SLUŽI KAO PARKING I ISTOGA DANA NAIĐEM NA NEŠTA SLIČNO KOD NK ŠIROKI AUTOBUS ZAUSTAVIO SABRAĆAJ NA KOLOVOZNOJ TRACI JER TU ULAZE I IZLAZE IGRAČI NEVJEROVATNO IMA LI TO GDJE U SVIJET U I TU JE SAOBRAĆAJ BIO ZAUSTAVLJEN 7-8 MINUTA TEK KADA SE NEDAJ BOŽE NEŠTA NAJGORE DESI ONDA ĆE POLICIJA IZIĆI NA UVID A NEĆE DA REAGIRA DA TU AUTOBUS NESMIJE STAVATI I OMETATI SAOBRAĆA J ISTO KAO I ŠLEPER SE OKRETATI NA PUTU I ZAUSTAVLJATI SAOBRAĆAJ A NAPIŠU KAZNU ZA NEPROPISNO PARRKIRANJE NA NEBITNOM MIJESTU KAKO SMO SVI JEDNAKI PRED ZAKONOM

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.