Mostar vatrometom obilježio predaju zahtjeva BiH za članstvo u EU

Povodom povijesnog dana za Bosnu i Hercegovinu i sve njene narode i građane zbog predaje zahtjeva BiH za članstvo u Europskoj uniji, Matica hrvatska Mostar je večeras priredila veliki vatromet na brdu Hum iznad Mostara, upravo u trenutku kada je u Bruxellesu počeo svečani prijam u čast BiH povodom predaje zahtjeva za članstvo u EU.

Predsjedništvo Matice hrvatske Mostar slavi trenutak opredjeljenja bh. vlasti da podnese prijavu i uputi zemlju prema članstvu u Europskoj uniji te se na koncu i pridruži hrvatskom narodu, koji je sastavni dio te unije već dvije godine, priopćili su iz Matice.

Uključenje u vatromet upriličio je i Dnevnik Federalne televizije.

(Fena)19 komentara

 • Ja kontam Valentinovo, nije se aktivirao na vrijeme malo kasni a ono moji prapraunuci se spremaju u EU. Moram se hitno zeniti …;) 😉

 • Dovoljno je reći Mostar….
  Ovakvo sranje u režiji najvećeg jazvaca(vožd Dragan),može se samo dogodit u gradu bratstva i jedinstva!

 • ja mislio slavi se Treci treba na mostu proslavu organizirat,svi zastave BiH poniti hvala nasem Covi satra se radeci iduci tjedan ide treci…

 • Ovo je isti režiser,scenari kao i boks meč Belje u Širokom na Pecari,naravno o trošku poreski obveznika u promociju lika i djela domoljuba BiH-ne Dragana Čovića.Ako će nam bolje biti sa ovakvom politikom nego sa onom izblijedjelom treći entitet,kanal na hrv.jeziku i slično neka,preživjet ćemo i ovo.Dragane samo naprijed,hrvatski narod slabo razumije,vidi a i pamti.Što reče bivši premijer RH-ke Milanović,Šaraj brate,samo šaraj ide ti dobro.

 • NEKA SI DRAGANE PREDUHITRIO PROSLAVITI OVO PRIJA BOŠNJAKA I SARAJEVA.Kapa do poda sad su hrvati veće patriote BiH-ne, od bošnjaka i ako mi imamo svi putovnice RH-ke,sa čim smo mi već građani E.Unije.Stari lisac koji je jedini dorastao voditi politiku sa Sarajevom,bošnjacima i Bakirom.

 • morete vi kmečati da vam je domovina hr.pola vas je gladnih i žednih i ovo vam je idealna prilika da imate pravu a ne vještačku domovinu..

 • Za ovog lijana iznad.Za vašeg šefa stranke i mozga pljački Jeru Lijana BiH-na će biti matična domovina još dugo,jer će dobar dio provesti u zatvoru Zenica. A niti drugi nisu sigurni,stranački poslušnici,perači poreza,vlasnici fiktivni firmi,njegova braća i ostala rodbina. Jeri ni E.Unija ne pomože više,isteko mu rok i sada je to otpisana ,škartirana roba propale politike djela međunarodne zajednice i djela bošnjački političara.

 • Dobro jutro!
  Zašto brišete komentare koji nisu vulgarni ali argumentirano ukazuju na primitivizam i lošu politiku HDZ-a,nepotizam,pogodovanje,dodjeljivanje statusa bez naobrazbe i nemoral ljudi koji su visoko obrazovani,a uz to su na funkcijama koji se tiču naših svakodnevnoh života?

  U čemu je problem ako se kritički osvrnemo na situaciju ili ne podržavamo politku?
  Zar ovo nije demokratsko društvo?

  Hvala!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.