Mostar: Ukraden BMW

Policijskoj upravi Mostar u četvrtak u 8:30 sati prijavljen je nestanak automobila BMW 320 dizel. Prema informacijama iz MUP-a HNŽ, BMW je bio parkiran u Ulici biskupa Buconjića.

Nestanak vozila prijavio je vlasnik Dragan T. Odmah po prijavi obaviještene su patrole na terenu, kao i policijske uprave susjednih gradova.

U proteklom razdoblju zabilježene su uglavnom krađe VW automobila, a potom Fordova i Opela. Kradljivci su vjerojatno našli tržište i za nešto jača i skupocjenija vozila koja nerijetko završe u dijelovima.

(Bljesak.info)

8 komentara

      • pa u svemu je bolji…da nam je Vožd dao da gradimo sveučilište i bolnice ne bi Vam dole u taj smrad ni primirisali…pogledaj malo statistiku krađa i incidenata pa uporedi po broju stanovnika ako hoćeš…ovako mlatiš praznu slamu bezveze…Široki je miran gradić i lijep za život za razliku od ciganskog Mostara

  • Jesu to nova radna mjesta u mostar pljacke i krade jedino to i znate nemate naviku rada pa sve ustanove zaposlile ko hoce radit zao mi vas je

  • Uhvatit ce to nasa “POLICIJA” oni su jako zainteresirani za takve stvari koje rade u kooperaciji sa njima.DIVLJI ZAPAD!

  • JADNI BENDZO VRATIT CE SE SIGURNO I OSTALI UKRADENI SU SE VRATILI.POLICIJA TO “SIGURNO” “DOBRO” RADI” I GLEDA DA SE PRONADE.HAHAHAHA!

  • Za ja,pusi k…c Siroki je za vas Beveli hils,Narod kulturnij,grad cistij ,oko zgrada cvjece travnjak drvece,a kod vas pempasi i druga govna.E Mostjr je davno bio Mo,a sada Je to Siroki.Krepajte od zavisti.

Komentiraj: