Mostar: Ukraden BMW, opljačkane tri kladionice i trgovina

Lopovi su u Mostaru u petak navečer bili posebno aktivni, izvršena su čak četiri razbojništva i jedna krađa osobnog automobila.

Kako se navodi iz MUP-a HNŽ-a prvo razbojništvo počinjeno je u 19.10 sati u poslovnici kladionice ‘5 plus’ u Ulici maršala Tita, piše Bljesak.info

U 20.20 sati policiji je prijavljeno razbojništvo u poslovnici kladionice ‘Bet live’ u Splitskoj ulici, dok je u 20.30 sati prijavljeno razbojništvo u poslovnici trgovine ‘Konzum’ u Ulici kralja Tomislava.

Iz MUP-a HNŽ se navodi kako je prijava o razbojništvu u poslovnici kladionice ‘Premier’ u Ulici kraljice Katarine stigla u 20.45 sati, dok je poslovnica kladionice ‘Millenium’ u Čapljini opljačkana u 21.50 sati. U kladionici ‘Premier’ otuđen je novčani iznos od oko 1.200 KM, dok je iz ‘Milleniuma’ otuđen novčani iznos od oko 700 KM.

U ostalim kladionicama i trgovini otuđen je znatno manji iznos novca. U svim slučajevima radilo se o upadu dvije maskirane osobe koje su bile naoružane pištoljem, piše Bljesak.info.

U petak u 23.30 sati Policijskoj upravi Mostar prijavljena je krađa osobnog automobila BMW X6. Prijavu je podnijela Ć.V. (1967.), a u vrijeme krađe automobil je bio parkiran u Ulici hrvatske mladeži.

Službenici policije su u svim slučajevima uradili očevid, te se poduzimaju dalje mjere i radnje na otkrivanju izvršitelja ovih kaznenih djela.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

Komentiraj: