Mostar: U utorak počinje novi Tjedan kulture u Kosači

Nakon nedavno održanog iznimno uspješnog projekta „Tjedan kulture“, Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača u Mostaru nastavlja s kvalitetnim aktivnostima.

Naime, Mostarci i svi zaljubljenici u kulturu još će jednom moći uživati u spomenutom projektu pod koordinatorskom palicom Glorie Lujanović.

Novi „Tjedan kulture“ počinje 18. studenog u 19:00 sati, izložbom fotografija pod nazivom „Spremnici vremena“, autorice Ane Šesto i koncert pijanista Ivana Pernickog.

Dva dana poslije, 20. studenog, Mostar će nakon Sarajeva i Zagreba imati čast ugostiti promociju knjige o Bijelom dugmetu koju je napisao Dušan Vesić. Moderator promocije, knjige koja nosi naziv „Šta bi dao da si na mom mjestu“ bit će poznati mostarski radijski voditelj, Boris Čerkuč.

Svi zaljubljenici u glazbu ovog kultnog benda moći će naravno knjigu i kupiti, a promocija će početi u 19:00 sati.

Za šlag na kraju projekta pobrinut će se glumice Minka Muftić i Belma Košutić u urnebesnoj predstavi „Cosa nostra“ koju će izvesti 22.11. s početkom u 20:00 sati.

Ulaznice po cijeni od 10 KM mogu se kupiti na info pultu u Kosači ili pak u uredu Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru. Za studente i umirovljenike ulaznice će koštati 5 KM.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.