Mostar: Tisuće ljudi na vječni počinak ispratilo svoje sugrađane

Nakon komemoracije u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača,  nekoliko tisuća građanki i građana Mostara okupilo se danas ispred Gradske mrtvačnice kako bi na vječni počinak ispratili žrtve zrakoplovne nesreće u Mostaru.

Ispred Gradske mrtvačnice ispraćeni su pilot Ivan Karačić, brat i sestra Lana i Luka Lovrić, dok se sahrana za poginuloga Armana Hadžiomerovića klanjala na Gradskom groblju Sutina. Sahrana 19-godišnjem Muhamedu Sipoviću, bit će klanjana sutra u 17 sati na gradskom groblju „Sutina”.

Luka i Lana Lovrić, Arman Hadžiomerović, Ivan Karačić i Muhamed Sipović, kako se čulo na današnjoj komemoraciji, fizički su nas napustili u subotu, ali u mislima ovoga Grada živjet će vječno.

Povodom strašne zrakoplovne nesreće u utorak je u Mostaru, ali i cijeloj Hercegovačko-neretvanskoj županiji ,proglašen Dan žalosti, piše Prvi.tv.

Stravična nesreća, kakvu Mostar ne pamti, dogodila se u subotu nešto prije 16 sati kad je sportski zrakoplov u kojem je bilo pet osoba, iz zasad neutvrđenih razloga, pao i zapalio se u blizini naselja Jasenica. Promotivni let koji je trebao biti nezaboravna avantura za brata i sestru Lanu (11) i Luku (8) Lovrić, te Armana Hadžiomerovića (8) i Muhameda Sipovića (20) pretvorio se u tragediju.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.