Mostar: Razbojnici za vikend opljačkali benzinsku, trgovinu i poslovnicu Lutrije

Razbojnici su tijekom protekloga vikenda u Mostaru opljačkali benzinsku crpku, trgovinu te poslovnicu Lutrije.

Kako je priopćeno iz MUP-a HNŽ, 25. veljače 2017. godine, u 19.15 sati, u PS Mostar djelatnica trgovine “MM TT” u Ulici fra Didaka Buntića prijavila je da su u navedenu trgovinu ušle dvije maskirane osobe s pištoljem u ruci te da je jedna od tih osoba pištoljem udarila prijaviteljicu u predio čela dok je ta djelatnica sjedila za kasom.

Potom ju je odgurnuo i uzeo kasu s novcem, nakon čega su počinitelji napustili trgovinu i udaljili se u nepoznatom smjeru. Izvršen je očevid te poduzete sve potrebne mjere.

U noći s 25. na 26. veljače 2017. godine u 02.10 sati, u PS Mostar Centar zaposlenik benzinske crpke Čule, u Ulici II. bojne rudničke, prijavio je razbojstvo na navedenoj crpki. Patrola policije na licu mjesta utvrdila je da je N.N. osoba ušla u unutrašnjost crpke te uz prijetnju pištoljem iz kase otuđila novac. Sa slučajem su upoznati krim. policija i nadležni tužitelj te su poduzete sve potrebne mjere.

Dana 26. veljače 2017. godine, oko 21.00 sat, u PS Mostar Centar prijavljeno je da je izvršeno razbojstvo od strane dvije N.N. muške osobe uz prijetnju pištoljem u Lutriju BiH, u Ulici kralja Tvrtka u Mostaru.

Patrola policije je na licu mjesta utvrdila da su u kladionicu ušle dvije N.N. osobe, visine oko 180 cm, srednje tjelesne građe, obučeni u bijelu i crveno-crnu duksericu s kapuljačama navučenim preko glave i od djelatnika navedene kladionice otuđili novac, priopćeno je iz policije.

Sa slučajem je upoznata krim. policija i poduzete su sve potrebne mjere.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.