Čudesna mama: U 11 mjeseci rodila troje djece

Eliza Curby (27) i njezin partner Ben (38) u samo 11 mjeseci dobili su troje djece. Eliza i Ben začeli su prvo dijete samo tri mjeseca nakon što su počeli hodati. Eliza iz Australije rodila je prvo curicu Charlie. Šest tjedana kasnije opet je ostala trudna i saznala je da će roditi blizance. Jack i Wolfe rođeni su u prosincu prošle godine, prenose 24sata.

“Još ne vjerujem. Ben je oduševljen jer je htio postati otac, iako je njegova ideja bila da imamo dvoje djece. Ja pak želim da imamo što više djece. Jako sam sretna kada mogu ulicama hodati sa svojim malim “klanom” – kaže Eliza, piše The Sun. Rekla je kako je mislila da će prvi tjedni nakon poroda Charlie biti najteži i jako naporni.

– Mama mi je rekla da treba najmanje šest tjedana nakon poroda da se žena “oporavi”. Počela sam se osjećati “super” iscrpljeno. Prvo mi nije bilo jasno zašto, a onda sam Benu rekla kako mislim da samo opet trudna. Počeo se smijati. Napravila sam test i bio je negativan. Kroz sljedeća dva tjedna napravila sam još četiri testa koji su pokazali da sam trudna. Na ultrazvuku su mi rekli da ću roditi blizance – kaže Eliza.

Eliza nije imala problema u trudnoći i blizance je rodila nakon 36 tjedana i bebe su bile zdrave i teže od tri kilograma. Danas je Charlie stara godinu dana, a blizanci su stari osam tjedana. Dnevno im promijene oko 20 pelena. Eliza piše i blog u kojem je opisala kako je od umora jednom kosu oprala losionom za lice, a jedno dijete je zaboravila u vrtiću pa je Ben morao otići po njega.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Čudesna…hmmm…ja bih prije rekao da nema pojma o kontrecepcija, barem se tako da isčitati iz texta citiram:”Prvo mi nije bilo jasno zašto, a onda sam Benu rekla kako mislim da samo opet trudna. Počeo se smijati. Napravila sam test i bio je negativan. Kroz sljedeća dva tjedna napravila sam još četiri testa koji su pokazali da sam trudna.”………………….. Pametnom dosta..a Vi novinari ako nemate šta pisati ne pišite gluposti, ima puno pametnijih stvari za pisati od ovoga.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.