Mostar: Iz podruma ukrao tri televizora

Za protekla 24 sata iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je šest prijava; na području Mostara tri, na području Konjica dvije i na području Čapljine jedna.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su tri prekršaja, svi na području Mostara. Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je sedam prometnih nesreća; na području Mostara pet, na području Neuma jedna i na području Konjica jedna. Nije bilo ozlijeđenih osoba.

U PS Mostar Centar M.Š. je prijavio provalu u podrumske prostorije u Rodočkoj ulici. Iz podruma su otuđene tri TV plazme, dvije marke LG i jedna marke Phillips.

U PS Čapljina A.K. nastanjen u mjestu Bivolje brdo, Čapljina, prijavio je da mu je A.K. (1997) iz Travnika iz kuće otuđio motornu pilu marke Stihl 25. Upoznata krim. policija.

U PS Čapljina O.Š. nastanjen u Kočine-Masline, općina Mostar, prijavio je da su tijekom rata iz obiteljske kuće u mjestu Opličići, općina Čapljina nestali lovačka puška marke Simson Suhl, pištolj marke CZ, te Oružni listovi za navedeno oružje na ime njegovog oca M.Š. Poduzete potrebne mjere.

Patrola policije PS Mostar Centar je, zbog osnovane sumnje da je na lokalitetu grada izvršio više krađa tako što je na prijevaru od prodavačica u kiosku otuđivao cigarete, lišila slobode L. K. (1953). Poduzete potrebne mjere, stoji u biltenu MUP-a HNŽ-a.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.