Mostar: Dilao drogu kod stadiona Zrinjskog

U četvrtak, 11. veljače, oko 22 sata djelatnici Sektora krim policije MUP-a HNŽ radeći na sprječavanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga pretresli su kuću u mjestu Kuti-Livač koju koristi N. N. (1990) iz Mostara.

Tom prigodom kod istog su pronađeni tragovi koji upućuju na izvršenje spomenutog kaznenog djela, kao i jedna ručna bomba te više komada streljiva kalibra 7,62 mm. Osoba je uhićena i nad njim je izvršena kriminalistička obrada.

Istoga dana oko 23 sata djelatnici Sektora krim policije na parking prostoru kod stadiona HŠK Zrinjski uhitili su M. M. (1996.) iz Mostara zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Kod uhićenog je pronađena pvc vrećica sa zatvaračem i metalna kutija sa sadržajem zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Nad osobom je izvršena kriminalistička obrada.

U četvrtak, 11. veljače američki državljanin J. T. (1980) prijavio je policiji provalu u prostorije udruge Focus na Trgu Ivana Krndelja bb. Izlaskom na lice mjesta djelatnici policije utvrdili su da je nepoznati počinitelj nasilno otvorio ulazna vrata te iz unutrašnjosti otuđio televizor LG.

Istoga dana E. P. iz Mostara prijavio je provalu u prostorije Direkcije za izgradnju sportskog centra Mostar, iz kojih je ukraden digitalni foto aparat, navodi se u priopćenju.

(Fena)

9 komentara

  • Blago nama kad jedan čovjek dila drogu.U Mostaru je takvi svaki dan na stotine dilera,u Širokom 10-najmanje,tako LJubuški,Čitluk,Posušje,Grude itd.Očito da ih netko štiti,kad svi gledamo svakodnevno kako nam truju omladinu,djecu i ništa.Ovo je najveće zlo ovog vremena.

    • Najveće zlo su cigarete i Alkohol. Truje li omaldinu Alkohol? hm? Truju li ih kladionice, truješ li ih ti Ante, davanjem džeparca nizašto! Razmisli malo, pa mi javi. Svo zlo bilu u ovim dilerima. Ne branim ih, ali kažem da je tako kako je, država je sranje. A to da ih štiti, da šta radi. Uvijek zaplijena polja marihuane, kada treba roditi. Neće je nikad uhvatiti kad se tek posadi, a ta droga što je policija zaplijeni, da li se spali!? Ne vjerujem. To opet ide u opticaj, samo od policijskih dužnosnika, preko njihovih “ovlaštenih” dilera. Tako da je to začarani krug.

  • A vijesti i Policije. Pa u Mostaru svako treća osoba ima trave. Prije ćeš nać trave, nego para. A oni “uhvatili” jednu osobu. A racije majko draga! 😀

Komentiraj: