Mostar: Autobus se zabio u kafić, u posljednji trenutak izbjegnuta tragedija

Autobus javnog gradskog prijevoza ”Mostar bus” u utorak oko 7.15 sati je u središtu Mostara udario u caffe bar Avenue – Mliječni, no na sreću nije bilo ozljeđenih, potvrdio glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić.

Dodao je kako je do nesreće došlo kada je vozač autobusa, iz zasad nepoznatih razloga, na križanju Ulice kralja Tomislava i Ulice Stjepana Radića iz desne trake preko ivičnjaka prešao u lijevu, oborio semafor te udario u kafić.

Kako javlja Bljesak.info, nekoliko srednjoškolaca je sjedilo ispod prozora gdje je autobus udario te su u posljednji trenutak primijetili autobus koji se kretao prema njima te su se brzo sklonili spasivši se tako od težih posljedica. Jedan od njih je zadobio par posjekotina od stakla.

“Bio sam okrenut leđima i samo čuo kako je puklo. Kad sam se okrenuo vidim samo autobus i to je to. Kad sam pitao vozača je li dobro on je gledao u mene i klimao glavom kao ono (…) srećom nikom ništa nije bilo”, rekao je za Bljesak.info vidno potreseni konobar koji je u tom trenutku sudara radio u kafiću.

Zbog prometne nesreće, promet se ovim dijelom Avenije otežano odvijao.

(www.jabuka.tv)

8 komentara

Komentiraj: