Monika Bellucci, Jennifer Aniston, Kolinda, Halid i Opća Opasnost na istoj dijeti

Hrvatska je poludjela za liposukcijskom dijetom koja je zaslužna za liniju mnogih poznatih lica Hrvatske. Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović (50) jedna je od njih, a mnogi su slijedili njezin primjer.

Kada je Kolinda otišla u Bijelu kuću i fotografirala se s predsjednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trumpom (72) i prvom damom Melanijom Trump (48), tada su mnogi primijetili razliku u kilogramima.

Naime, liposukcijska dijeta se provodi deset dana. Piju se proteinski shakeovi, uzimaju aminokiseline te jedu isključivo zdrave namirnice, među kojima su meso, riba i povrće pripremljeni na mediteranski način. Shakeovi zamjenjuju doručak i ručak, a strogo je zabranjeno konzumirati kruh i slastice.

Plan prehrane osmislio je sarajevski nutricionist Kenan Mandra koji je, kako kaže, smršavio 40 kilograma. Toliko mu se izgled promijenio da je morao promijeniti i osobne dokumente.

Osim Kolinde, na svojoj liniji su poradili i članovi grupe Opća Opasnost koji su zajedno ‘skinuli’ 35 kilograma.

Ako ne stanete u svoju prijašnju garderobu iz mlađih dana ili vozilo koje ste vozili do sada, probajte liposukcijsku dijetu, mi jesmo. Ponovno smo u starim stvarima od prije i vozilu koje je isto, a mjesta ima koliko god treba jer smo bili na liposukcijskoj dijeti, rekao je Pero Galić (48) iz Opće opasnosti.

Njima se pridružio i Halid Bešlić koji je, kako kaže, u 15 dana skinuo 13 kilograma.

Onda me narod počeo pitati je l’ to istina? Naravno da je, rekao je glazbenik.

Uz njih, ovom su dijetom smršavili i televizijski voditelj Dalibor Petko (40), Zlatan Zuhrić Zuhra (56) i glumica Suzana Mančić (61).

Osim domaćih, ovaj način mršavljenja primjenjuju i strane zvijezde. Glumice Jennifer Aniston (49) i Monica Bellucci (54) su liposukcijsku dijetu odavno prigrlile.

Počela sam jesti bolje, bolje se brinuti o svome tijelu, izjavila je svojedobno ‘prijateljica’ Jennifer.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.