Modrić: Igrali smo kriminalno, atmosfera nije dobra

Izgubili smo jer smo igrali kriminalno. Bilo je ovo ispod svake razine. Sterilno, sporo, bezidejno. Izgledali smo lošije nego u Gruziji. Nismo imali nijedan detalj koji treba imati u nogomentoj igri. Prema mojem mišljenju, bila je ovo najgora utakmica ove generacije – smatra Luka Modrić koji nije samo razočaran s posljednjih pola sata, već i izvedbom u prvome djelu.

– Nismo iskoristili taj njihov respekt. Mogli smo mnogo bolje to izvesti. A onda i ti golovi koje smo primili… Boli što smo znali da su jaki u tom prekidu, a mi primimo dva gola baš iz tog prekida – rekao je Luka za Jutarnji list.

O svojoj igri Modrić nije trošio riječi. Svjestan je, piše Jutarnji list, kako nije bio na razini koja se od njega očekuje. Netko ga je pitao je l’ možda ima zabranu da sudjeluje u napadu. U onoj ulozi u kojoj ga često vidimo u Tottenhamu.

– Ma kakva zabrana. To je jednostavno tako. Nisam imao priliku doći do njihova gola.

Stanje u svlačionici ne može se opisati svijetlim tonovima.

– Stanje je loše. Atmosfera nije dobra, a razočaranje je ogromno. No, što je tu je. Moramo se što prije uzdignuti, svladati Latviju i vidjeti što nam nosi ždrijeb dodatnih kvalifikacija. Vjerujem da u ovoj momčadi još uvijek ima borbenog duha i kako ćemo to i pokazati. Teško je nešto više za reći… – završio je Luka Modrić.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.