Mobilne aplikacije i Facebook nagradna igra na ovogodišnjem SIT-u

Kao što smo već najavili, treći Sajam Informacijskih Tehnologija (SIT) održat će se 26. i 27. travnja 2012. godine u Hotelu Park u Širokom Brijegu, a posebna pozornost bit će usmjerena na razvoj mobilnih aplikacija i oglašavanje preko mobilnih uređaja.

Upravo iz tog razloga, SIT je nedavno raspisao natječaj za izradu mobilnih aplikacija, a teme natječaja su bile Široki Brijeg, tema u kojoj su kandidati trebali prikazati ovaj grad na bilo koji način koristeći mobilnu aplikaciju, i poslovna Android aplikacija. Sve prijavljene mobilne aplikacije bit će predstavljene oba dana na sajmu, a nabolje aplikacije proglasit ćemo na samom zatvaranju sajma u petak, 26. travnja, u 17 sati. Glavna nagrada je mobilni telefon Huawei U8650 Android, što je omogućila tvrtka Katarina d.o.o. Mostar.

Također, najavljujemo nagradnu igru za sve Facebook fanove SIT-a, ali i za one koji će to tek postati.

Nagrade su sljedeće:

1. Tri mjeseca besplatnog bežičnog Interneta

2. Domena i hosting za kreiranje vlastitog portala

3. Bežični miš –  Genius Wireless Traveler 900 Red

Nagradna igra završava 27. travnja 2012. u 16 sati, kada ćemo objaviti sretne dobitnike. Više o nagradnoj igri ovdje.

Ovim putem Vas pozivamo da dođete na Sajam Informacijskih Tehnologija, koji se u prošle dvije godine postavio kao centralni tehnološki događaj u regiji i mjesto na kojemu su ostvareni mnogobrojni poslovni i edukativni susreti. Za sve vas koji niste u mogućnosti doći, SIT u suradnji sa HercegovinaLive organizira prijenos svih predavanja uživo na Internetu. Za detaljnije informacije o SIT-u, molimo posjetite sit.ba.

Vidimo se na SIT-u.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.