Mladina optimističan – klub najavio pojačanja: Radovi na Pecari kasne

Optimistično je start prvenstvene utrke najavio trener Širokog Brijega Davor Mladina, unatoč problemima sa sastavom, odnosno izostancima Špikića, Pandže, Pinjuha i Kresingera, a možda i Barabana. ”Bez obzira na naše probleme i Travnikove ambicije, koji je uza sve tradicionalno neugodan domaćin, puno toga pitat će se nas, a ne našeg domaćina“, poručio je strateg „Plavo-bijelih“.

Kada je, pak, riječ o rasporedu, koji nije mazio Široki, Mladina je mišljenja da se „sa svakim mora igrati“, izrazivši pritom nadu da će mladi iskoristiti priliku koja im se ukazala, ali i da će Široki biti kompletniji do prvoga velikog derbija sa Sarajevom, kada bi se „trebalo vidjeti da možemo biti ravnopravni svima“.

Igračka križaljka nije još do kraja popunjena, dugotrajan oporavak pojedinih igrača od ozljeda nagnao je Upravu na dodatan angažman i za očekivati je idućih dana još imena u rubrici „dolasci“. Ali, isključivo onih koji ne bi bili samo prinove, nego bi predstavljali pojačanja.

Radovi na sjevernoj tribini bit će definitivno okončani najkasnije do četvrtog kola, kada će Pecara zaista zablistati u punom sjaju i komforu. Godišnje karte za sezonu 2015./2016. za tribinu sjever moguće je kupiti od drugog kola, i to po cijeni od 70 KM (muškarci), odnosno 50 KM (žene). Cijena pojedinačnih ulaznica za ovu tribinu, na čijim ulazima će biti instalirani i brojači gledatelja, bit će 5 KM (odrasli) i 1 KM (djeca do 14 godina). Cijena za jug ostaje 7 KM.

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)


15 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.