Mladima s područja Čapljine ponuđen poticaj za poduzetništvo i samozapošljavanje – Jabuka.tv

Mladima s područja Čapljine ponuđen poticaj za poduzetništvo i samozapošljavanje

Caritas BiH, zajedno s Caritasom biskupije Banja Luka i Caritasom biskupija Mostar-duvno i Trebinje-mrkan, poziva mlade od 18 do 30 godina na sudjelovanje u natječaju za financiranje pokretanja privatnog biznisa ili socijalnog poduzeća u okviru programa “YourJob”.

Cilj programa je dati mladim ljudima priliku u kreiranju svoje budućnosti, razviti svoje vještine i sposobnosti kroz pristup profesionalnoj orijentaciji, prvom radnom iskustvu, te kroz mogućnosti za pokretanje vlastitog poduzeća.

Cilj je poticaj poduzetništvu i samozapošljavanju mladih sa područja Mostara, Čapljine i Banja Luke kroz financiranje troškova pokretanja i razvoja vlastitog poduzeća.

Info sesija o Natječaju za financiranje pokretanja privatnog biznisa ili socijalnog poduzeća programa YourJob održat će se 22. siječnja 2020. godine u 10 sati u prostorijama Gradske uprave Čapljina, Trg kralja Tomislava, Čapljina, na drugom katu, prenosi službena stranica Grada Čapljine.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Svagdje se se tu i tamo nesto pozitivno dogodi. Samo u Širokom nikad ništa 🙂 Od najpotencijalnijeg grada ćemo za 10 godina biti u rangu Stoca, bravo “uprava”

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.