Mladi youtuber kupio kuću roditeljima, pogledajte njihove reakcije

Adam Beales, poznatiji kao Adam B., jedan je od najpoznatijih irskih youtubera.

Na toj je platformi okupio više od 3 milijuna pratitelja, a zarada od objava na YouTubeu mu je omogućila da u siječnju 2020. godine svojim roditeljima kupi kuću. Imao je tada tek 20 godina.

Njegovi roditelji, doduše, zbog restrikcija donesenih početkom pandemije korone nisu se mogli odmah useliti, nego tek nakon nekoliko mjeseci. Tada je i nastao ovaj video, u kojem je Adam doveo roditelje i brata, koji su imali povez preko očiju, u kuću za koju su mislili da je zapravo njegova.

Na početku videa Adam priznaje da je skoro sve u životu radio kako bi se roditelji ponosili njime, a zahvalio je i svojim pratiteljima:

YouTube mi je otvorio mnoga vrata. Ja sam tu gdje jesam zbog vas. Vi gledate moje videe, lajkate, šerate, podržavate me na sve moguće načine. I zato vam želim zahvaliti jer bez vas ništa od ovog ne bi bilo moguće. Doslovce ništa.

Majka se rasplakala…

Adam je priznao kako su njegovi roditelji već neko vrijeme tražili novu kuću jer su htjeli promjenu te da im je baš ova zapela za oko. Kada su saznali da im je sin kupio kuću, majka se rasplakala, dok su otac i mlađi brat ostali bez riječi.

Velikoj nevjerici i šoku pridonijela je i činjenica da je Adam često snimao videe u kojima je zbijao šale s članovima svoje obitelji.

Osim roditelja, i Adamovi su pratitelji bili ugodno iznenađeni. Komentirali su:

Mislim da je san svakog djeteta da ovako nešto priušti roditeljima. Rasplakao sam se kao da sam tamo s vama, odlično obavljeno, jedan je od komentara.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.