Mladi princ zvat će se Louis Arthur Charles – Jabuka.tv

Mladi princ zvat će se Louis Arthur Charles

Nakon što je kraljica Elizabeta II odobrila izbor imena novorođenog princa, petog u redu za tron, princ William i Kate Middleton napokon su javnosti, četiri dana nakon rođenja dječaka, otkrili kako su ga nazvali.

Četiri dana nakon rođenja trećeg djeteta princ William i Kate Middleton javnosti su otkrili kako su nazvali malenog princa. Dječaku su ponosni roditelji dali ime Louis Arthur Charles.

Vjerni pratitelji britanske kraljevske obitelji s nestrpljenjem su iščekivali službenu objavu imena, a nitko nije znao kada će se to dogoditi. Tako je ime malenom Georgeu objavljeno tri dana nakon njegovog rođenja, princa Williama tjedan dana kasnije, dok se za službenog nasljednika kraljice Elizabete II, princa Charlesa, čekalo čak mjesec dana da mu se dozna ime.

Naime, po službenom protokolu, kraljevska obitelj ne otkriva ime bebe odmah po rođenju, već tek nakon što ga odobri kraljica. Kladionice diljem Velike Britanije mjesecima su prije rođenja petog u redu za tron vodile statistike, a najviše su kotirala imena Arthur te Filip, odnosno Philip, po suprugu kraljice Elizabete II, britanskom princu i vojvodi od Edinburgha, prenosi Tportal.hr.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.