Mladi iz ŽZH pozvani na “Razgovorušu”

Vijeće mladih Federacije BiH otvorilo je prijave za prvu “Razgovorušu” ove godine koja će se održati 18. travnja u Širokom Brijegu.

Mladi Županije Zapadnohercegovačke imat će priliku razgovarati o bitnim pitanjima i idejama, upoznati se s županijskim vlastima i izravno s njima komunicirati, biti dio pozitivnih promjena u zajednici, ali i sreći nova iskustva, vještine i kontakte koji mogu biti korisni u budućim aktivnostima i projektima.

Kroz naš projekt pod nazivom G(a)rant mladih koji realiziramo uz podršku Instituta za razvoj mladih KULT, pored pružanja financijske podrške omladinskim udruženjima, aktivno doprinosimo podršci mladih u zagovaranju za njihov bolji položaj. Jedna od takvih aktivnosti je i Razgovoruša – ostvarivanje dijaloga između mladih i vlastiističu iz Vijeća mladih FBiH.

Foto: Vijeće mladih Federacije BiH

Ukratko objašnjeno, mladi će razgovarati o tome kako poboljšati zajednicu, najvećim problemima s kojima se suočavaju i načinima za rješavanje istih, a te ideje i sugestije će moći iznijeti pred županijske vlasti.

Prijave su otvorene do 15. travnja, a prijaviti se možete ispunjanjem OVOG prijavnog obrasca. Nakon zatvaranja prijava, dobit ćete detaljne informacije o agendi i mjestu održavanja.

Iz Vijeća mladih naglašavaju kako su troškovi puta za sve mlade koji dolaze izvan Širokog Brijega pokriveni. U slučaju dodatnih pitanja možete se obratiti regionalnom koordinatoru Franku Matkoviću na broj 063 592 661.

Tvoj glas je važan, tvoje ideje su važne, a tvoja zajednica te treba. Vidimo se u Širokom Brijegu!, poručuju organizatori.

(www.jabuka.tv | Foto: Freepik)

5 komentara

  • Mladi ste i puni životni želja ali jedino vas vjera može održati u životu vjera u Boga ija sam bila mlada poput vas imala ideje ali nije tako kako zamislimo samo sam Bogu zahvalna na zdravoj djeci a drugo samo pusta obećanja samo vrijedne ruke mogu dalje živjet život piše romane počmite pisat pa me se možda nekad sjetite i ne gubite vjeru i ljubav

    • U obrascu prijave piše:
      Kako se prijaviti?
      Jednostavno ispuni ovaj prijavni obrazac. Prijave su otvorene do 01.04., stoga požuri i osiguraj svoje mjesto! Detaljne informacije o agendi i mjestu održavanja dobijaš po zatvaranju prijava.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.