Mlada pjevačica iz BiH autom sletjela u rijeku i utopila se

Amila Hasanović (20) je s VW Polom u ponedjeljak sletjela u nabujalu rijeku Bosnu. Voda je automobil ‘progutala’ u nekoliko sekundi i mladoj pjevačici nije bilo pomoći.

U mjestu Seoča kod Visokog iz rijeke Bosne izvučeno je tijelo 20-godišnje Amile Hasanović, sudionice u prošlogodišnjem šou BiH televizije ‘Zvijezda možeš biti ti”.

Djevojka je u ponedjeljak u VW Polu s ceste Visoko-Kakanj sletjela u nabujalu rijeku. Svjedoci kažu kako je automobil, u kojem je bila sama, u vodi nestao za nekoliko sekundi. Neki su ispričali kako su primijetili crveni Polo parkiran u blizini obale te su sumnjaju kako je djevojka umjesto u prvu, ubacila u rikverc te tako sletjela u rijeku.

– Vidjeli smo djevojku kako pokušava razbiti staklo i isplivati, ali je bilo nemoguće da se izbori sa brzom i nabujalom rijekom. Neki su pokušali ući u vodu, ali je auto nestao brzo i nismo ga više vidjeli – rekli su svjedoci.

Zbog jakih struja nabujale Bosne, tijelo djevojke i automobil su izvučeni tek u utorak. Uzrok nesreće se još ne zna, a tijelo preminule Amile prevezeno je na obdukciju.

(Blic.rs)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.