Mlada Ljubušanka ukrasnim sapunima šalje poruke ljubavi

U organizaciji udruge ”Očima kreativaca” u Mostaru se održava II. međunarodni sajam rukotvorina pod nazivom ”CREATIVA is OK”. U Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača svoje radove izložilo je preko 60 izlagača rukotvorina iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije.

Jedna od izlagačica je i 25-godišnja Ljubušanka Josipa Jelčić, koja se predstavila sa svojim ukrasnim i mirišljavim sapunima. Želeći prikazati svoju kreativnost drugima prije nekoliko mjeseci krenula je s ručnom izradom ukrasnih i mirišljavih sapuna ”Happy Soap”.

”Svjesna sam kako možda ima kvalitetnijih sapuna od ovih ovdje izloženih, ali svi ovi ukrasni, mirišljavi i šareni sapuni izrađeni su s mnogo ljubavi i kreativnog duha. Svojim šarenilom, mirisom ili citatom mogu poslužiti kao idealan i originalan način za uputiti riječi ljubavi svojim najbližima,” rekla je Josipa Jelčić za portal Jabuka.tv.

Sve sapune izrađuje uz dodatke bilja, kave, kakaa, cimeta, boja, slika i citata, što im kao takvima daje poseban izgled i notu, a ovo joj je prvo sudjelovanje na jednom sajmu ovakvog tipa.

”Posebna mi je čast što su se upravo moji radovi našli među radovima kreativaca i rukotvoraca iz cijele regije. Upoznala sam toliko divnih, veselih i kreativnih osoba i s njima razmijenila iskustva i nove ideje,” istaknula je ova mlada kreativna djevojka uz nadu kako će uskoro imati priliku svoje radove izložiti na nekom sličnom sajmu.

Sajam je i humanitarnog karaktera sa svrhom podrške projektu ‘Terapijsko jahanje” djece s posebnim potrebama. Svi izlagači su svojim prijavama donirali određeni broj novca, dok će ostatak novca biti prikupljen donacijama kroz humanitarne kutije koje su postavljene na izložbi.

”Raduje me što je izložba humanitarnog karaktera i što smo svojim prijavama doprinijeli ovom humanitarnom projektu. Ta humana crta sajma me posebno ispunja. Svrha sajma je definitivno postignuta,” rekla je Josipa Jelčić na koncu razgovora za portal Jabuka.tv.

(www.jabuka.tv | Foto: Anamarija Jelonjić)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.