Mjesta za glasovanje na referendumu kao i na prošlim izborima (Mostar)

Referendum o pristupanju Europskoj uniji, koji će se održati u nedjelju 22. siječnja 2012 godine.

Mjesto održavanja referenduma bit će (kao i za nedavnih izbora za Hrvatski sabor ) u Mostaru, u OŠ Ilije Jakovljevića u naselju Centar 2 (školi poznatijoj po nazivu „japanska škola“). U vremenu od 7,00 do 19,00 sati.

Pravo izlaska i glasovanja imaju svi hrvatski državljani (jednako kao i na izborima)

Sasvim je sigurno kako se radi o vrlo važnom i značajnom trenutku za sve državljane Hrvatske, jer članstvo u Europskoj uniji kruna je borbe za cjelovitu i naprednu, slobodnu i ponosnu Hrvatsku. To je rezultat dvadesetgodišnjiih napora i reformi, ali isto tako i ulaganje u budućnost naših obitelji i naše djece. To je također i priznanje svim hrvatskim građanima i ostvarenje želja prošlih naraštaja, a osobito branitelja, invalida i žrtava Domovinskog rata, koji su ugradili sebe u temelje suvremene hrvatske države. Hrvatski su građani to zaslužili. Svoju teško stečenu suverenost Hrvatska danas ne predaje Europskoj Uniji. Danas Republika Hrvatska dio svoje suverenosti ulaže u Europsku Uniju. Ovim činom, vraćajući se kući, Europa s Hrvatskom i Hrvatima dobiva jedan od najvrednijih i najljepših europskih prostora i naroda.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

  • Ovim tekstom ste pokazali vašu razinu “novinarske” neobjektivnosti time što ste se svrstali u one koji podupiru ulazak u novu Jugoslaviju. Ako ne želite biti kvazi-novinari morate dati mjesta i za one koji imaju drugačije mišljenje. U nedjelju svi u Mostar i glasajmo PROTIV!!!! PS- U posljednje vrijeme postajete sve “žutiji” medij, ako smijem primjetit

  • Sasvim je sigurno kako se radi o vrlo važnom i značajnom trenutku za sve državljane Hrvatske, jer članstvo u Europskoj uniji kruna je borbe za cjelovitu i naprednu, slobodnu i ponosnu Hrvatsku. To je rezultat dvadesetgodišnjiih napora i reformi, ali isto tako i ulaganje u budućnost naših obitelji i naše djece. To je također i priznanje svim hrvatskim građanima i ostvarenje želja prošlih naraštaja, a osobito branitelja, invalida i žrtava Domovinskog rata, koji su ugradili sebe u temelje suvremene hrvatske države. Hrvatski su građani to zaslužili. Svoju teško stečenu suverenost Hrvatska danas ne predaje Europskoj Uniji. Danas Republika Hrvatska dio svoje suverenosti ulaže u Europsku Uniju. Ovim činom, vraćajući se kući, Europa s Hrvatskom i Hrvatima dobiva jedan od najvrednijih i najljepših europskih prostora i naroda.

    HAHAHHAAHHAHAHAHAHHAH ljudi moji pa ovo je bruka, osramotiše naše branitelje, osramotiše čitav hrvatski puk…svi na referndum protiv idemo glasat koji vam je *urac zar ćete dopustit ovakvo izvratnje rječi, istine A TO JE TEK POČETAK !!! novinaru koji je ovo piso pljunem u lice

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.