Mitrović: Lopta nije ušla u gol, rekao sam to i Ronaldu – Jabuka.tv

Mitrović: Lopta nije ušla u gol, rekao sam to i Ronaldu

Srbija i Portugal odigrali su 2:2 u drugom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru. Gosti su imali 2:0 na poluvremenu, domaćin se u nastavku vratio, a u 93. minuti Cristiano Ronaldo postigao je gol za pobjedu.

Ipak, nizozemski suci Danny Makkelie i pomoćnik Mario Diks nisu vidjeli da je lopta punim obujmom prešla gol-crtu u trenutku kada je srpski kapetan Stefan Mitrović klizećim startom spriječio da ne ode dalje.

Ronaldo je poludio na suce i bacio kapetansku traku te ljutito izašao s terena prije kraja utakmice.

Srpski junak Mitrović smatra da je sve bilo u redu.

Ronaldo ima svoje viđenje. Može biti ljut, a ja mislim da lopta nije ušla. Mi smo na kraju sretni zbog rezultata, izvukli smo bod. Nismo prezadovoljni jer smo išli na pobjedu, rekao je, prenosi Index, pa dodao:

Primili smo dva jeftina gola. Znali smo da tranziciju moramo izbaciti iz njihove igre, ali to nismo uspjeli u prvom poluvremenu. Pokazali smo hrabrost i da smo najbolji kad je najteže. Jako sam ponosan na momčad. Sad ne smijemo ovo sve uprskati. Hladne glave moramo ići u Azerbajdžan. Momčad koja bude uzimala bodove protiv slabijih, ići će na Svjetsko prvenstvo.

Ronaldo poludio nakon što mu nije priznat čist gol za pobjedu protiv Srbije

(www.jabuka.tv)


8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.