Misionarski vole romantični, a seks na 'stojećki' natjecatelji

Poza “žlice” otkriva ljude koji od partnera očekuju potpunu predanost, doggy stil vole oni koji su prividno zatvoreni, a seks na “stojećki” natjecateljski tipovi…

Ako vam je najdraži misionarski položaj, skloni ste dugim vezama, romantici, cvijeću i šetnjama po mjesečini. Ne uživate pretjerano u promjenama i više volite igrati na sigurno. Tijekom seksa, volite partnera gledati u oči i pogledom mu davati do znanja koliko ga volite.
U životu se isproba mnoštvo seksualnih poza (ponekad i tijekom jedne noći), no u nekima uživate više nego u ostalima. Upravo omiljena poza u seksu puno govori o vašoj osobnosti.

Ona “gore”

Ako ste žensko i uživate u određivanju ritma tako što ste vi gore, itekako znate što želite u životu. Štoviše, kad jednom odredite svoj cilj, ništa vas ne može spriječiti u njegovu ostvarivanju – bila to kupovina novog para cipela, dobivanje posla za koji su vam svi rekli da nemate šanse ili pronalazak partnera za kojeg su vaše najbolje prijateljice uvjerene kako “takav muškarac ne postoji”.

Poza “žlice”

Uživate li pak u vođenju ljubavi s boka, dok partner leži blizu vas i nježno vas miluje, vrlo ste emotivni i senzitivni. Od partnera očekujete potpunu predanost, kako emotivno, tako i fizički – vaš je seks dugotrajan, ispunjen nježnim poljupcima i blagim dodirima.

Doggy stil

Ako vam je pak omiljeni doggy stil, vi ste tip osobe koji u poslovnom okruženju ostavlja dojam organizirane, sposobne, ali i pomalo zatvorene osobe. No, čim sa sebe skinete odijelo (ili poslovni kostimić), na vidjelo izlazi vaša prava divlja priroda. Volite da je seks intenzivan i strastven i trebate partnera koji može pratiti vaš tempo.

Seks na “stojećki”

Volite li se seksati dok stojite, život promatrate kao natjecanje i važno vam je dokazati drugima da ste najbolji. Moguće je da ćete teško pronaći partnera kojem je ideja romantičnog spoja istrčati polumaraton, no kad se jednom susretnete, ništa vas neće razdvojiti niti spriječiti u ostvarivanju svega zacrtanog.

Seks ispred ogledala

Gledate li se tijekom seksa u ogledalo, za vas je život pozornica. Dok ste odrastali, vjerojatno ste organizirali predstave u kojima ste imali glavnu (i jedinu) ulogu i tako zabavljali roditelje i prijatelje. Obožavate kad vas gledaju, bilo to na plesnom podiju, poslovnom sastanku ili u spavaćoj sobi. A ako pritom imate ogledalo, da i sami možete promotriti vlastitu izvedbu – nitko sretniji od vas. (24 sata)

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.