Miroslav Ilić tužio bivšu ljubavnicu zbog objava na Facebooku

Pjevač Miroslav Ilić (71) tužio je bivšu ljubavnicu Mirijanu Antonović, a ona je, nakon istražnog postupka u Višem sudu u Beogradu, otkrila da joj prijeti kazna.

Naime, Miroslav je Mirjanu tužio zbog iznošenja detalja suđenja, zbog očinstva, a koje su vodili 14 godina u medijima.

Podnesena je kaznena prijava protiv povrede privatnosti. Radi se o objavama na Facebooku iz 2017. i 2019. godine. Danas se nismo izjašnjavali o tome jer je potrebno sve to pregledati te će se Mirjana naknadno izjasniti. Stvarno ima puno toga. Nije suđenje, u pitanju je istražni postupak. Prijeti joj godinu dana zatvora i novčana kazna, rekao je Mirjanin odvjetnik.

Odmah nakon odvjetnika, Mirjana je otkrila kako se osjeća.

Šokantno. Stvarno je šokantno. Ima dosta toga, treba nam vremena da sve pogledamo i vidimo što je u pitanju. Nisam uplašena, ovo je očekivano, rekla je Mirjana Antonović i otkrila kako se osjeća kada vidi Miroslava na sudu:

Kad vidim Miroslava, ja ne poznajem tog čovjeka. Nije ista osoba koju sam poznavala. Prema ovoj osobi mogu samo osjećati ljutnju jer maltretira rođeno dijete.

Podsjetimo, Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, već godinama pokušava dokazati da je pjevač biološki otac njenog sina Devina. Upravo zbog dugogodišnjeg suđenja s pjevačem Mirjana je postala poznata javnosti, a ove nedjelje se s bivšim partnerom čak dva puta srela na sudu, prenosi Telegraf.rs.

Mirjana i Miroslav su ove srijede imali posljednje ročište u procesu višegodišnjeg suđenja, kojim će se konačno utvrditi je li pjevač otac sina Antonovićeve, Devina. Suđenje je završeno, a očekuje se da bude donesena konačna presuda, što je ranije potvrdio odvjetnik Mirjane Vilijam Paspalovski.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.