Miočićev izazivač traži revanš već u prosincu – Jabuka.tv

Miočićev izazivač traži revanš već u prosincu

Hrvatski Amerikanac te teškaški prvak UFC-a Stipe Miočić možda i neće dugo morati čekati na obranu svojeg naslova, barem ako se pita njegovog potencijalnog izazivača, Francisa Ngannoua koji je u strašnoj formi (četiri nizane pobjede nad Blaydesom, Velasquezom, dos Santosom i Jairzinhom).

Kamerunac nije potvrđen ni kao siguran prvi izazivač, niti je Dana White išta službenog rekao na tiskovnim konferencijama, ali je Ngannou, kao i mnogi MMA obožavatelji, toliko uvjeren da će biti prvi izazivač da je za The Schmo najavio i datum kojeg traži.

To nije pitanje na koje ja mogu odgovoriti, ono pripada UFC-u. No, ja zahtijevam 12. prosinca što je posljednji PPV u ovoj godini i dva mjeseca od danas. Očekujem dobiti taj datum, rekao je kamerunski nokauter.

Podsjetio se Ngannou i prvog pokušaja za naslov protiv Stipe (20. siječnja 2018. u Bostonu) kad je Stipe “školovao” u pet vrlo uvjerljivih rundi.

Radio sam puno na svemu i napravio bih promjene u trening kampu. To se sigurno ne bi ponovilo. Kad pogledam tu borbu, vidim jako puno prilika koje bih iskoristio da sam bio spremniji, rekao je Ngannou.

Podsjetimo, Miočićeva posljednja borba u kojoj je pobjedom zaključio trilogiju protiv Daniela Cormiera i odnio naslov održana je prije nešto manje od dva mjeseca, točnije 15. kolovoza. Između posljednje tri borbe imao je intervale bez borbe po godinu dana, pa se sada ovaj period čini iznimno brzim za Stipin pojam, prenosi Vecernji.hr.

Trebamo sačekati njegov odgovor i odgovor UFC-a, a sigurno je da će, po običaju, doći jako brzo.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.