Ministarstvo obrane BiH ponudilo vozila na prodaju, ali zainteresiranih nije bilo

Ministarstvo obrane Bosne i Hercegovine objavilo je u rujnu prošle godine Javni poziv za prodaju službenih motornih i rashodovanih vozila koja je proteklih godina koristilo ovo Ministarstvo i Oružane snage BiH, piše Večernji list BiH.

Prodaja je trebala biti izvršena metodom prikupljanja zatvorenih pisanih ponuda, a pravo sudjelovanja imale su sve fizičke i pravne osobe koje uplate deset posto od ukupne procijenjene početne vrijednosti vozila. U širokoj ponudi na popisu vozila mogla su se naći putnička vozila, autobusi, traktori, prikolice, cisterne…

No, kako je priopćeno iz ovog Ministarstva, postupak je poništen jer nije pristigla niti jedna ponuda. Prema popisu koji je dostavljen medijima, cijene automobila su bile izuzetno povoljne, ali zainteresiranih nije bilo.

Sličan je slučaj bio ranije s automobilima koje je prodavala federalna Vlada te Predsjedništvo BiH. Ipak, u tim slučajevima automobili su prodani nakon što je natječaj ponovljen nekoliko puta.

(www.jabuka.tv)1 komentar

  • Treba auto vidjeti provozati a ne kao u ex yu kupi i šlepaj . Ko bi danas kupio auto neznajuć da li je uopće u voznom stanju.
    A ako su dobri auti zašto ih mjenjaju i ovaj narod još zadužuju za svoju udobnost cijelodnevno vozajuć društvena vozila.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.