Bešlić obišao požarište Binga: Ovo je velika tragedija za Mostar

Mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić obišao je požarište tržnoga centra Bingo koji je uništen u vatrenoj stihiji koja je izbila u subotu navečer oko 20 sati.

”Vidljivo je da je šteta totalna, ovo je jedna velika tragedija za Mostar. Vlasnici su ostali bez objekta, dobavljači bez robe, i tako dalje, i već večeras možemo reći da će ovaj nemili događaj imati nesagledive posljedice za cijeli grad Mostar”, istaknuo je mostarski gradonačelnik, prenosi Bljesak.info.

Dodao je kako je u komunikaciji s vlasnicima Binga.

”Jedan od suvlasnika me nazvao da me informira o ovom događaju i ja sam iz svatova odmah došao ovamo. Prema informacijama kojima ja raspolažem, sve se odigralo u nevjerojatno kratkom vremenskom razdoblju i za pola sata cijeli objekt je bio u plamenu, tako da ništa nije bilo moguće spasiti”, rekao je Bešlić medijima.

(www.jabuka.tv)
1 komentar

  • Najvaznije da nema ljudskih zrtava sve drugo se moze nadomjestit.Ovakve tragedije su ponekad “potrebne”da čovjek shvati da je na ovom svijetu sve prolazno i propadljivo.Iskreno se nadam da ce se vlasnici pobrinuti za radnike koji su ostali bez posla.To bi im trebalo bit na prvom mjestu.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.