Milorad Dodik hit na Internetu, zabija trice kao od šale!

Video snimka na kojoj predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik bez imalo muke ubacuje dvije trice postao je hit na Internetu i već su krenule šale da će mu Igokea ponuditi ugovor na tri godine.

Primio je Dodik loptu nakon što je bosanskohercegovački političar i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović iz nekoliko pokušaja bio neuspješan, šutirao tehnički više nego dobro i pogodio.

Dobro, svi mogu imati sreće pa jednom pogoditi, ali Dodik je primio potom loptu još jednom i ponovno pogodio te se elegantno odšetao s parketa.

Sve ovo zapravo ne treba čuditi jer riječ je o ljubitelju košarke, a i igrao ju je u mladosti aktivno te su očito neke stvari ostale unatoč godinama i kilogramima viška.

Još da je u međuljudskim odnosima i politici takav kakav je iza linije tri poena…

4 komentara

  • U politici je odličan kao i u tricama, ebergično i beskompromisno brani svoje stavove i stavove RS-e. Kakav je kao čovjek, što to u politici uopće znači, jer nije kao Čović da se bavi humanitarnim radom?

  • Srpski provokator koji ce sad za 15 dana kad ja upalim sviću za vukovar, pit i bančit ko i njegovi jazavci ranih devedesetih

    • Bitno da ga drug Dragan podrzava i obozava, kao sto ga obozava vidim i pola ovog jedva pismenog, krezubog stanovnistva Širokog Brijega.

Komentiraj: