Milanu Bandiću počast odao i Mostar – Jabuka.tv

Milanu Bandiću počast odao i Mostar

Mostar je projekcijom crno-bijele fotografije na billboardu odao počast preminulom gradonačelniku Zagreba, Milanu Bandiću.

Milan Bandić bio je čest gost u Mostaru i uvijek spreman na svaki način pomoći našem gradu i svim njegovim narodima i građanima, poručio je ranije gradonačelnik Mario Kordić.

Podsjetimo, od Bandića su se oprostili i u naselju Pogana Vlaka pored Gruda gdje je preminuli gradonačelnik Zagreba odrastao.

Ispred njegove rodne kuće susjedi, rodbina i prijatelji u nedelju dopodne palili su lampione, a na prozoru je ovješena crna zastava.

Hercegovina se oprašta od Milana Bandića: Ispred njegove rodne kuće lampioni i crna zastava

(www.jabuka.tv)

 


6 komentara

 • Pokoj vjecni daruj mu Gospodine. Pocivao u miru Bozjem legendo nasa🙏😔💞Biti 21.godinu gradonacelnik jednog velegrada, sve govori o velicini i gardu karaktera pok. Milana. Naseg Hercegovca. Ponosu nas volimo te. Pocivaj, odmori dobri covjece. Previse si radio, neumoran, pun energije bio. Sav si se za druge dao i nikad nisi stao. Falices 😔mnogo. VOLI TE TVOJI HERCEGOVCI💞😔

 • Zašto smo Milanu Bandiću odali počast?Jeli zato što je učinio nešto više za Mostar,nego je trebao. Ako je uopće i učinio. Ili samo zato jer je bio prijatelj Ljube bešlića?
  Pokoj mu duši. Vrijedan čovjek bio. Ali je čovjek radio,stvarao,gradio životb obitelj i sve svoje biće vezao za Zagreb i Hrvatsku….tu i tamo bi se pojavio u Hercegovini,koju je nedvojbeno volio.
  I šta mi sada: zahvala za to što je živio i postojao? Netko u hrvatskoj i Zagrebu.

  Prije nekoliko dana grad Mostar je sahranio jednog uvaženog akademika. Koji je nedvojbeno nešto značio za ovaj grad. Koji je nedvojbeno promovirao hrvatske vrijednosti u gradu Mostaru, županiji,a i šire. Nitko ništa ne stavi na džambo plakat ili led-panel plakat. Zašto?
  I onda se čudimo od kuda potpora generalu Armije BiH na plakatu ili odkud da se čestita dan Turske na plakatima širom BiH.
  Kada počnemo prepoznavati “svog i domaćeg” čovjeka,kada da samo mi koji smo ovdje jesmo ti i “istinski” koji trpe, rade i stavraju za svoju djecu,a koja su opet kao i mi ovdje….samo tada se može javiti samo poštovanje i uvažavanje bližnjeg,domaćeg sugrađanina.
  Naravno da nitko nema ništa protiv M.Bandića, dapače. Ali malo više samo poštovanja,a manje populizma bi nam dobro došlo.
  Da se poštujemo uzajamno,a i osobno ne bi nam grad ličio na kasabu. Ličio bi na grad. Bandić je volio svoj Zagreb. Ne Mostar. Ljubo Bešlić svoj Mostar nikada nije volio.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.