Miki Solus u Mostaru

U četvrtak, 12. studenog s početkom u 22h, u OKC Abrašević nastupit će Miki Solus. Ulaz na koncert je 5 KM.

Miki Solus je zagrebački kantautor koji je rekao “NE” gitari i sjeo za klavijature. Svira uz pratnju Medarde Pack (sax), Frane Viskovića (akust. bas) i Andreja Tačigina (cajon).

Ovaj eksplozivni trio uživo šamara publiku energičnim i brzim jazz/punk/rap kompozicijama. Odsvirali su preko 100 KONCERATA po Hrvatskoj, Sloveniji, BiH i Srbiji, među kojima i TERRANEO, EXIT, FERRAGOSTO i ROCKLIVE Hitovima “Mrtav je Johnny”, “Smrt je romantična”, ”Pun kufer” i “Hipster” svojim je zabavnim i kreativnim pristupom glazbi uspio stvoriti svoj prepoznatljivi izričaj – akustični rap, s primjesama energičnih i brzih jazz/punk elemenata.

“Nije rep, a repa se i nabraja sve u 16, nije funk, a ima silan groove, nije pop a ulazi u uho, nije rock, a čupavi su i mladi, nije alternativa, a teško da ste čuli nešto slično na domaćoj i regionalnoj glazbenoj sceni.” (Anđelo Jurkas)

“Uz sav svoj naoko zajebantski pristup glazbi, Miki isporučuje autentičan pomaknuti muzički izraz čija izvedba i koncept su sve samo ne – apsurdni.” (Mihael Pinter, buntovnikbezakorda.com)

(Bljesak.info)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.