Mike Tyson zarađuje milijune dolara uzgojem i prodajom marihuane u Kaliforniji

Bivši legendarni boksač Mike Tyson već nekoliko godina bavi se uzgojem i prodajom marihuane u Kaliforniji (država u kojoj je njena potrošnja legalna), a od kanabisa svakodnevno inkasira veliku svotu novca.

Posao je započeo 2018. godine kada je izgradio namjenski ranč pod imenom “Tyson Ranch” od 16 hektara za uzgoj medicinske marihuane, a kako je objavio Cheat Sheet, popularni čelični Mike mjesečno zaradi više od 500.000 američkih dolara (oko 411.000 eura), prenosi Klix.ba.

Ipak, Tyson ima i troškove s obzirom na to da prema vlastitom priznanju svaki dan puši marihuanu. U izjavi danoj 2019. godine, bivši boksač priznao je da zajedno sa svojim partnerom Ebenom Brittonom na mjesečnoj razini za konzumiranje marihuane izdvaja oko 40.000 dolara (oko 35.800 eura).

Mike se tako istaknuo u ulozi uspješnog biznismena, iako je 2003. godine proglasio bankrot unatoč činjenici da je tijekom boksačke karijere zaradio vrtoglavih 584 milijuna dolara.

Danas je bivši boksač zadovoljan svojim poslom i svakom prilikom to ističe, a pored toga, Tyson je nedavno priznao da je pušio joint prije njegove revijalne borbe protiv Roya Jonesa krajem prošle godine.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.