Mijenjat će se cijene osobnih dokumenata?

”Sve informacije u vezi s eventualnim raskidom ugovora o nabavci osobnih iskaznica i vozačkih dozvola su neutemeljene i spekulativnog su karaktera”, izjavila je Feni stručna savjetnica za odnose s javnošću Agencije za identifikacijske dokumente, evidenciju i razmjenu podataka BiH (IDDEEA) Amila Opardija.

U medijima su se pojavile informacije da bi ugovor za izradu osobnih podataka s tvrtkom Muehlbauer Technologies d.o.o. mogao biti raskinut što bi utjecalo na proces izdavanja dokumenata.

U tom smislu, navodi da je trenutno aktualna izmjena Pravilnika o cijeni osobnih dokumenata.

”Sastanci menadžmenta IDDEEA-e s resornim ministrom održavaju se kontinuirano u okviru redovnih aktivnosti. Razgovara se o svim aktivnostima IDDEEA-e”, istaknula je Opardija.

Također, novi menadžment IDDEEA-e u okviru redovnih aktivnosti vrši kontrolu provođenja svih ugovora, pa i ugovora o nabavci osobnih iskaznica i vozačkih dozvola iz 2012. godine.

”Pravilnik o cijeni osobnih dokumenata (odnosi se na osobne i vozačke dozvole), čija izmjena je trenutno u tijeku, ne može utjecati na izvršenje obaveza iz predmetnog ugovora”, dodala je Opardija.

(Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.