Michelle Obama: Htjela sam Baracka izbaciti kroz prozor

Bivša prva dama SAD-a Michelle Obama priznala je da je bilo “trenutaka kada je svog muža Baracka htjela baciti kroz prozor”, ali je dodala da unatoč usponima i padovima, njih dvoje imaju veoma stabilan brak.

Bivša prva dama SAD (56) poručila je mladim parovima na svom podcastu da isključiva komunikacija preko društvenih mreža nije put do dugotrajne veze, prenosi Daily mail.

Michelle i njezin suprug Barack, bivši predsjednik SAD-a, 3. listopada proslavit će 28 godišnjicu braka, iz kojeg imaju dvije kćeri.

Ona je biranje muža ili žene usporedila s biranjem igrača za košarkašku momčad: Udala sam se za svoju verziju LeBrona.

Ako na brak gledamo kao na momčad, želite da vaš suigrač bude pobjednik. Želite LeBrona, znate, rekla je ona i dodala da je bilo trenutaka kada je htjela Baracka baciti kroz prozor, a to kažem jer trebate znati, da će emocije biti intenzivne.

Ali to ne znači da trebate odustati. A ta razdoblja mogu dugo trajati. Mogu trajati godinama, rekla je Michelle, prenosi N1.

Ona je u nedjelju na svom Instagram profilu napisala da brak zahtjeva puno rada, iskrenosti i sa samima sobom i s partnerom.

To je jedna stvar koju sam naučila. Voljela bih čuti neke od stvari koje ste vi naučili o braku i sebi, napisala je ona, obraćajući se svojim pratiteljima, kojih ima 42 milijuna. Na tu objavu dobila je više od dva milijuna lajkova.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.