Mepas Mall Urbana avantura

Vožnja gradom bez stresa za mnoge zvuči kao nemoguća misija. U vrućim mjesecima koji su ispred nas idealna gradska prijevozna sredstva su bicikl ili električni romobil, ali i prilika za rekreaciju i više uživanja na zraku.

Ovog ljeta postanite pravi urbani avanturist, još stignete sudjelovati u nagradnom natječaju Mepas Mall Urbana avantura i osvojiti atraktivne nagrade: Capriolo Level 9.5 HDS24 mountain bike i električni romobil MS ENERGY e20.

Neka glavni motiv za vas bude zabavnija svakodnevica i možda baš vi osvojite idealnog gradskog suputnika!

Nagradni natječaj od 15.05. do 10.06.2021.

E-romobili  posljednjih su godina ušli u modu, a MS ENERGY e20 idealan je suputnik za sve urbane avanture. Ekonomičan, lagan za upotrebu i dugotrajna baterija pobrinut će se da svaki kilometar bude čisti užitak.

Sve ljubitelje vrhunskih bicikla oduševit će Capriolo Level 9.5 HDS24 mountain bike, koji je prilagođen urbanim vožnjama, dizajniran da odgovara početnicima, ali i vrhunskim biciklistima.

Do 10.06. obavite kupovinu u Mepas Mallu u minimalnom iznosu od 20KM. Osobne podatke i broj računa upišite u Facebook aplikaciju i osvojite vrhunske nagrade.

Nagradni natječaj podržali su: Capriolo, MS ENERGY i Techno Shop.

Učinite svoj svakodnevni život zabavnim, uživajte u najboljem shoppingu i osvojite atraktivne nagrade. Kupovinom artikala svaki dan možete povećati svoje šanse za dobitak stoga posjetite Mepas Mall već danas!

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.