Mepas Mall Svjetski dan učitelja: Nagrađena učiteljica oduševljena iznenađenjem

Radoznala lica dječice i učiteljice kada smo se pojavili na vratima učionice I 2. OŠ Ilije Jakovljevića u Mostaru, pretvorila su se u izraze oduševljenja.

Dugogodišnji trud i rad učiteljice Vesne Družić prepoznala je učenica Leona Arapović, koja je napisavši priču o svojoj dragoj učiteljici osvojila glavnu nagradu, te joj na taj način priredila iznenađenje koje će zasigurno pamtiti cijeli život.

dan_ucitelja_mepas_mall_2

Naime, Mepas Mall je povodom Svjetskog dana učitelja organizirao nagradni natječaj u kojem su svi učenici uz pomoć roditelja imali priliku napisati kratku priču i posvetiti nekoliko lijepih rečenica osobama koje pomažu u odgoju i osobnom razvoju djeteta, te im nesebično omogućiti osvajanje nagrade.

dan_ucitelja_mepas_mall_3

Najbolju priču nagradili smo posjetom učiteljici Družić tijekom nastavnog sata i uručivanjem poklon paketa koje su posebno za ovu prigodu osigurali Saponia i Kandit.

dan_ucitelja_mepas_mall_4

Ovom gestom bila je dirnuta i ravnateljica OŠ Ilije Jakovljevića gospođa Lidija Markotić, koja je istaknula kako je prvi put da se na ovakav način prepoznaje važnost rada učitelja i nastavnika, te da je Mepas Mall učinio svojevrstan iskorak koji može poslužiti kao primjer drugima kako se ophoditi prema profesiji koja je često podcijenjena.

dan_ucitelja_mepas_mall_5

(www.jabuka.tv)


Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.