Mepas Mall & Primasport Super finale 2015.

U susret velikom nogometnom spektaklu u Berlinu gdje će Juventus ili Barcelona odnijeti titulu europskog prvaka, na platou Mepas Malla sinoć se odigralo finale prije finala. Dobro raspoloženi natjecatelji sa profesionalnim nogometašima obilježili su Super finale 2015., a za posebno dobru euforiju pobrinula se vrijedna publika koja je navijanjem podržavala svaki njihov potez.

Najuspješniji natjecatelji postali su ponosni vlasnici službene lopte Lige prvaka kojom će u subotu zaigrati najbolji igrači današnjice, poput Messija i Pirla, dok je za sve posjetitelje bio upriličen zabavan sadržaj uz brake&freestyle akrobacije i DJ-a.

Za izvrsno ozračje pobrinuli se ponosni sponzori Lige Prvaka: Unicredit Banka, Primasport/adidas partner, Boreas/Heineken partner, Techno Shop/PlayStation partner, Guma m/Nissan partner. Zahvaljujemo se i Konzumu, Sarajevskom Kiseljaku, Ledu, Maraski, Kanditu, Koestlinu, Toffifee što su također podržali event, te pripremili mnoštvo nagrada za sve posjetitelje i time osigurali najbolju zabavu za sve posjetitelje.

Mepas Mall
Lifestyle u trendu