Mepas Mall Drama Dan u četvrtak

Ljeto se bliži svome kraju i dolazi vrijeme za povratak u školske klupe i urede. To, svakako, znači i  upotpunjavanje ormara novim, jesenskim kolekcijama čiji prvi primjerci već polako pune police omiljenog shopping centra.

Školske i poslovne izazove lakše je prebroditi uz Mepas Mall i dobro poznati Drama Dan, kada vam naši brojni zakupci pripremaju odlične popuste i pogodnosti pri kupnji.

Drama Dan u četvrtak 10.09. u kombinaciji s novim kolekcijama će zasigurno oduševiti sve posjetitelje i pružiti svima mogućnost da pronađu komade odjeće kojima će izraziti svoj stil i unijeti dašak jeseni u svoje ormare.

Bilo da se spremate za školu, posao, ili neki drugi događaj svakako ćete pronaći nešto za svoj ukus, a pritom uštedjeti.

Osim shoppinga, nikako ne propustite kušati ukusnu hranu našeg restorana Prestige ili se odmorite u nekim od naših kafića.

Sve pogodnosti Drama Dana možete pogledati na LINKU. 

A vrhunski shopping može vas odvesti do vrhunske nagrade – HP OMEN 15 Laptopa, kojeg su osigurali Techno shop i HP!

Kliknite na LINK i doznajte kako možete postati ponosni vlasnik ovog spektakularnog gamerskog Laptopa, koji svojim karakteristikama nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Obilježite ovu jesen neodoljivim modnim kombinacijama i pronađite outfit skrojen po vašim željama.

Najbolji shopping u gradu vas čeka, ali ne zaboravite biti odgovorni!

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu