Mepas Mall Drama Dan – Jabuka.tv

Mepas Mall Drama Dan

Dolazak proljeća idealna je prilika za različite novitete u našim životima,a samim tim i za upotpunjavanje garderobe novim kolekcijama. Kad je riječ o kupovini očaravajućih komada odjeće, put do omiljene shopping destinacije itekako je poznat.

Pomisao na to što izabrati u mnoštvu raznovrsnih modnih kombinacija i dodataka za sebe i svoje najmilije može vas lako obeshrabriti, ali zato je Mepas Mall za vas pripremio novi svima omiljeni Drama Dan!

Drama Dan u utorak, 10. ožujka, u kombinaciji s novim kolekcijama će zasigurno oduševiti sve posjetitelje i pružiti svima mogućnost za pronaći komade kojima ćete izraziti svoj stil i unijeti dašak proljeća u svoje ormare.

Pročišćeni materijali i boje, klasični krojevi i odjeća koja se lako nosi u svakodnevnom životu, neki su od trendova koje ovog proljeća možete pronaći u radnjama Mepas Malla. Ne propustite priliku kupovine svojih omiljenih proizvoda po najpovoljnijim cijenama na Drama Danu.

Sve pogodnosti Drama Dana pogledajte na LINKU.

Uz bogatu listu popusta, obavite shopping uz odlične uštede i svoje najmilije pripremite za dolazak viših temperatura. I započnite proljeće sa stilom!

Stoga, posjetite Mepas Mall u utorak, prepustite se čaroliji novih kolekcija i uživajte u proljetnim trendovima 2020.!

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu