Međunarodno natjecanje ribolovaca u Ljubuškom “Spin Kup”

Udruga športskih ribolovaca “Kravica” Ljubuški organizira športsko natjecanje međunarodnog karaktera Spin Kup – lov pastrve s obale varalicom “Trebižat 2017.” koji će se održati u nedjelju 05. studenog 2017. godine na Spin stazi u Grabovom Vrilu kod ribnjaka s početkom u 09 do 13 sati.

“Ovim putem želimo pozvati sve članove udruge kao i sve zaljubljenike u ribolov Općine Ljubuški da dođu i upoznaju natjecatelje i reprezentativce iz BiH i okolnih zemalja, te da osjete čari sportskog ribolova“, ističu u svom pozivu iz Udruge športskih ribolovaca “Kravica”.

Istog dana navečer od 18-22. sata u svadbenom salonu “Ohio” po prvi puta biti će upriličena Ribarska večer uz bogatu tombolu s vrijednim nagradama i glazbom uživo.

Radi ograničenog broja mjesta za Ribarsku večer sugerira se članovima Udruge da na vrijeme kupe svoje ulaznice, a moguće ih je pribaviti na prodajnim mjestima do 01. studenog 2017. godine, u Vitini – Caffe bar “JIM3” i Ljubuškom u trgovini ribolovne opreme “Umbro šport” (kod Ivana Paponje).

Cijena ulaznice je 25 KM.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.